Ποιοι είμαστε

Η φιλοσοφία μας

Η λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου προσφέρει σωστό ξεκίνημα στις αυριανές προσωπικότητες, βασισμένο στις κρυστάλλινες αρχές, αξίες και ιδανικά της Πίστης μας. Με επιστημονικά δεδομένα ότι η προσχολική ηλικία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί το μέλλον του παιδιού και ότι κατά την περίοδο αυτή αναπτύσσεται σωματικά και πνευματικά περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο της ζωής του, η ευθύνη για σωστή διαπαιδαγώγηση είναι μεγάλη.

Οι στόχοι μας…

Η παραμονή των παιδιών σε ένα περιβάλλον οικογενειακής θαλπωρής, χαράς και γαλήνης, αυτοσεβασμού και πειθαρχίας. Η ζεστασιά και η φροντίδα, η αγάπη και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για κάθε παιδί ξεχωριστά.
Η διαμόρφωση του παιδιού σε ολοκληρωμένη προσωπικότητα με αγάπη στο Θεό και στον άνθρωπο, με σεβασμό στις αξίες, ιδανικά και παραδόσεις της χώρας μας.
Η διάπλαση νέων ανθρώπων με ισχυρή προσωπικότητα και δημιουργική πρωτοβουλία.
Η σωστή προετοιμασία των νηπίων για την ομαλή μετάβασή τους στην επόμενη σχολική βαθμίδα : « το Δημοτικό Σχολείο ».
Η συμπαράσταση και η επιμόρφωση των γονέων που αναζητούν το καλύτερο για το παιδί τους .

Ατμόσφαιρα αγάπης....
Η ζεστασιά της ψυχής των στελεχών του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου, σε συνδυασμό με την οργάνωση και τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, είναι ένας ¨κόσμος¨ στον οποίο αληθινά χαίρεται να ζει το παιδί !

Our Gallery

Testimonials

Suspendisse potenti Phasellus euismod libero in neque molestie et elementum libero maximus. Etiam in enim vestibulum suscipit sem quis.

Nancy Leon

Parents

Donec ac lacus nec diam gravida pellentesque. Morbi viverra facilisis massa a ullamcorper. Vivamus egestas tincidunt faucibus tristique.

Jack Smith

Parents

Purus eget semper ullamcorper nisi lorem condimentum tellus vitae semper quam enim vitae justo. Vestibulum vulputate posuere nunc.

Lina Doe

Parents

Avas Kindergarten

Call to enrol your child 1 800 2456 874